#המאר”ג נחנך. הקיץ החל#


חנוכת המאר”ג בכפר ורדים
מערכת כפרניק
דיווח ותמונות מהמארג ומהמסיבה
כפרניק  הקיץ 038 #המאר"ג נחנך. הקיץ החל#

בית המאר"ג נחנך:
סיון יחיאלי ורותי גופר מברכים ומודים *


מסיבת קיץ תוססת ברחוב מירון *

 

אמש נחנך באופן "רשמי" מבנה המאר"ג (מרכז אומנויות רב תחומי בגליל) בסמוך לכיכר 8.
אמנם כבר נערכו במקום פעילויות שונות (מפגש עם ציפי לבני ופעילות קתדרה), אבל זה היה הטקס הקהילתי לפתיחת המקום. בקרוב יערך טקס נוסף עבור התורמים להקמת המקום וגורמי חוץ.
תזמורת הנוער של כפר ורדים בניצוחו של ראובן מלאך הנעימה בנגינתה, כולל זמרת אורחת מבני הנוער. חוסי מרכז "כוכב" הדגימו בקצב ובהתלהבות מעגל מתופפים במסגרת להקת "אור התוף".
רותי גופר, מנכ"ל מרכז כוכב וסיון יחיאלי, ראש מועצת כפר ורדים, ברכו את הנוכחים וציינו את שיתוף הפעולה ההדוק של המרכז והמועצה. הם הזכירו את הקשר של אומנות, יצירה והמחויבות לטיפול באוכלוסיות מיוחדות ונזקקות ושילובן בקהילה.
כפרניק  הקיץ 026 #המאר"ג נחנך. הקיץ החל#
 
בית המאר"ג הוקם על 3 דונם, קרקע של מועצת כפר ורדים, ויש בו 1,400 מ"ר. עלות המבנה עומדת על 11 מיליון ₪ שגויסו מתרומות. במקום מופעלות סדנאות שונות לתעסוקת אנשים בעלי צרכים מיוחדים (מעל 10 סדנאות שונות בהם ישתתפו כ-80 חוסים) וכן מספר אומנים הפועלים בקומה העליונה באופן נפרד וללא קשר לשיקום.

 במאר"ג גם בית קפה וחנות למכירת חפצי האמנות של חוסי "עמותת כוכב"; ואולם גדול אשר ישמש את פעילות "קתדרה בכפר". גופר ויחיאלי הודו גם לפרץ טסטה, יו"ר קתדרה, על שיתוף הפעולה במיזם המשותף.
 

לאחר הברכות, נפתח ברחבת המאר"ג וחלק התחתון של רחוב מירון, הפנינג ומסיבת קיץ בהשתתפות תושבים רבים שנפגשו, אכלו, קנו, השתעשעו, הופעלו ולבסוף גם רקדו במרץ.
 
כפרניק  הקיץ 014 #המאר"ג נחנך. הקיץ החל#

0 תגובות

  1. אורח/ת Reply

    היה מקסים
    מקווים שיהיו עוד ארועים כאלה , הילדים מאוד נהנהו, לא רצו ללכת.

  2. אורח/ת Reply

    נהנינו עד מאוד
    מקוה שיהיו עוד ארועים כאלה!! כל הכבוד למארגנים!!

  3. אורח/ת Reply

    היה נחמד
    וכך חשבה גם ביתי הצעירה.
    תודה למארגנים. המשיכו כך!

  4. אורח/ת Reply

    תודה
    תודה! היה נהדר! האם אפשר להחזיר מנהג שהיה בקיץ לפני שנתיים בו היתה “מיני מסיבה” פעם בשבוע במרכז?

  5. יפעת Reply

    יוזמה מרעננת במיוחד לקיץ
    כן ירבו

  6. נתי שיינפלד Reply

    ארגון למופת
    יישר כח למועצה ולעומד בראשה, התכנון והביצוע היה נפלא, החל מהפרסום לאחה”צ/ערב הנ”ל מספיק זמן לפני, פריצת הדרך בחלק העליון של רח’ מירון, התזמון, ההפקה, הדוכנים התפאורה וההנחיה של ה-DJ ולא פחות חשוב – כמות אדירה של כסאות, שולחנות וספות להזרק- כך שלמבוגרים שצפו בילדיהם היה נוח ויכלו לשבת בנוחות.
    כל הכבוד ויישר כח

  7. אורח/ת Reply

    אכן כן ירבו
    היה מקסים

השארת תגובה

[bws_google_captcha]
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן